Puuttuvat osat

Vaikka kaikki pelijulkaisijat tekevät varmasti parhaansa, aina joskus peleistä kuitenkin puuttuu jotain. Eri julkaisijoilla on erilaisia tapoja hoitaa asia kuntoon. Yleisin tapa on että pelin julkaisijalla on oma varaosapalvelu. Nopein tapa saada puuttuvat osat on olla yhteydessä suoraan valmistajaan, mutta mikäli se syystä tai toisesta ei ole mahdollista tai mielekästä, auttaa asiakaspalvelumme miellellään asiassa.

Seuraavassa listaa suurinpien julkaisijoiden varaosakäytännöistä:

Lautapelit.fi:

Ilmoita pelin puutteet sähköpostitse osoitteeseen info@lautapelit.fi. Mukana tulee olla osoitteesi ja mielellään puhelinnumerosi. Hoidamme itse kaikkien julkaisujemme varaosatoimitukset, riippumatta siitä mistä olet pelin ostanut. Mikäli kyseessä on vanhempi julkaisumme johon meillä ei ole enää osia, pyrimme hoitamaan puutteet jotain muuta kautta, tai toimittamaan vastaavia komponentteja.

HUOM! Varaosapalvelu hoidetaan keskitetysti Helsingin myymälästämme . Tampereen myymälästä ei varaosia kannata kysellä. Toki puuttuvan osa voidaan toimittaa Tampereen myymälästä noudettavaksi.

Days of Wonder:

Days of Wonderilla on oma varaosapalvelu jonka ohjeistus ja yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.daysofwonder.com/en/contact/. Lautapelit.fi:n asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa.

Fantasy Flight Games:

Fantasy Flight Games toimittaa puuttuvat osat itse suoraan asiakkaalle. Yhteydenottolomake löytyy osoitteesta http://www.fantasyflightgames.com/edge_atencion.asp. Lautapelit.fi:n asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa.

Rio Grande Games:

Rio Grande Gamesin tuotteista puuttuvista osista voi tehdä ilmoituksen heidän lomakkeensa http://www.riograndegames.com/customer_service.html kautta tai sähköpostitse osoitteeseen Riogame@aol.com. Lautapelit.fi asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa.

Mayfair Games:

Mayfair Gamesin asiakaspalvelutiedot löytyvät osoitteesta http://www.mayfairgames.com/ kohdasta " About Mayfair ". Myös Lautapelit.fi asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa.

Z-Man Games:

Z-Man Gamesin tuotteiden puutteista kannattaa olla yhteydessä heihin sähköpostitse: zman@zmangames.com. Myös Lautapelit.fi:n asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa.

Gigamic:

Gigamic yhteydenottolomake löytyy osoitteesta http://www.gigamic.com/contacter-gigamic.php. Lautapelit.fi:n suomeksi julkaistujen pelien osalta tulee toki ottaa yhteyttä Lautapelit.fi asiakaspalveluun.

Queen Games:

http://www.queen-games.de/publisher.aspx ==> Contact

Asmodee:

Tulossa.

Think Fun:

Tulossa.

Hasbro (mm. MB, Wizards, Avalon Hill, Parker Brothers):

Hasbron tuotteet saapuvat meille monesta eri lähteestä, joilla on eri kanavat varaosatoimituksille. Mikäli Hasbron tuotteissa ilmenee puutteita, pyydämme ottamaan ensiksi yhteyttä lautapelit.fi asiakaspalveluun.

Marek Toy / Competo:

Marek Toy / Competo pelien puutteista voi kertoa heille mailitse, info@competo.fi, tai puhelimitse 09-491 072. Toivottu tapa on kuitenkin sähköposti.

TacTic:

Tacticin tuotteiden puutteista voi ilmoittaa osoitteessa http://info.tactic.net/Palaute/feedback_FIN.php?lang=FIN.

Alga / Brio:

Tulossa.