2014 Vuoden Pelit valittu

28.8.2014

Tuoreet Vuoden Peli voittajat julkaistiin juuri Helsingin Messukeskuksessa Forma messujen yhteydessä. Kilpailu oli jälleen menestys Lautapelit.fi tuotteille, hyvän fiinaalipaikkasaaliin jälkeen haaviin tarttui lopulta voitto kahdessa kategoriassa, perhe- ja aikuispeleissä.

Vuoden Aikuispeliksi valittiin Splendor .

Splendor oli finalisti myös Saksan Spiel des Jahres kilpailussa, (joka on maailmanlaajuisesti merkittävin pelipalkinto) joten peliin on ihastuttu muuallakin kuin vain suomessa. Muut finalistit tässä kategoriassa olivat Love Letter ja La Boca.


Vuoden Perhepeliksi valittiin Battle Sheep .

Battle Sheep edustaa lautapeleissä sarjaa erittäin helppo oppia. Sen säännöt ovat lyhyet, joka on varmasti ollutkin merkittävä tekijä valintoja tehtäessä. Muut finalistit tässä kategoriassa olivat Camel Cup ja Qwixx.


Vuoden Lastenpeliksi valittiin Magic Tower .

Magic Tower on myös tuore Kinderspiel des Jahres voittaja Saksassa, joten ilmeisen hyvästä lastenpelistä on kyse. Valitettavasti peli ei ole vielä saapunut Lautapelit.fi valikoimaan, mutta tilanteen pitäisi muuttua lähiviikkoina. Muut finalistit lastenpelikategoriassa olivat Halli Cups ja Koiramäki.

<< Takaisin