2015 uutuus: Mondo

5.7.2015

mondo-2-laitos-oma.jpg Lautapelit.fi julkaisee suomenkielisen laitoksen Michael Schachtin suosikkipelistä Mondo. Jos tuntuu siltä että olet kuullut tämän ennenkin, et ole väärässä. Kyseessä on nimittäin uusi laitos aiemmin julkaisemastamme pelistä.

Mondo on käynyt läpi melkoisen muodonmuutoksen. Pelilauta on poistettu kokonaan, ja paloista kasataan pelaajamäärästä riippuen joko 3x3 tai 4x4 laattainen, mahdollisimman monimuotoinen ja eläinrikas saari. Aiemman version ajastin on myös poistettu, peliä voi pelata joko ilman ajanottoa tai käyttämällä esim. munakelloa tai puhelimien ajastinta.

Pelin pakkaus on pienentynyt merkittävästi, uusi versio on helppo ottaa mukaan matkalle, eikä sen pelaaminenkaan vaadi ylettömästi pöytätilaa. Uusi Mondo täydentääkin tällä erää Lautapelit.fi:n Love Letteristä alkaneen pienten pelien sarjan, jonka muut julkaisut ovat 6 Nimmt!+ , Coloretto+ ja Port Royal . Lisää on toki luvassa ensi vuonna...

Uuden Mondon peliaika on 10-20 minuutta, pelaajia mahtuu mukaan 2-4. Pelaajien minimi-iäksi on suositeltu 8 vuotta. Uutuus on saatavilla heti ja hintaa pelillä on 14,95e.

PT-mondo-ja-kavert.jpg

<< Takaisin