2016 nyhet: IceCool

6.6.2016

Vår hektiska lanseringsperiod fortsätter, och nästa nyhet på tur är IceCool. Spelet lämpar sig ypperligt såväl för barn som för vuxna, och det vann nyligen titeln för bästa barnspel på UK Games Expo. Spelets åldersrekommendation är 6+ och spelet rymmer 2-4 spelare. Speltiden är uppskattningsvis 20 minuter. Nyheten finns tillgänglig omedelbart via vår nätbutik och i våra affärer i Helsingfors och Tammerfors.

Beskrivning av spelet:

IceCool kan definitivt kategoriseras som "någonting annorlunda". Spelarna styr sina egna pingvinfigurer runt i skolan, och försöker i tur och ordning fånga sina rymling-kompisar som skolkar från lektionen.

Trots den rätt så blygsamma storleken på förpackningen så är det frågan om ett stort och stiligt spel. Tack vare det smarta "Box in a Box" systemet blir den slutliga spelplanen ca 50x60cm stort, i form av en nerfryst pingvinskola på fem rum.

Spelets pingvinfigurer har en rund bas och en låg tyngdpunkt, vilket innebär att de svänger och vänder åt olika håll och på olika sätt då spelaren knäpper dem. Det lönar sig definitivt att spana in videoklippet nedan, och se vad en mästare kan göra...

Innehåll:

  • regler på finska och svenska
  • 5 lådor som tillsammans utgör ett stort spelbräde
  • 4 pingvinfigurer
  • 53 kort
  • 16 fiskar av trä

pt-icecool-1.jpg


<< Tillbaka