2016 nyhet: Skylines

2.6.2016

Juni ser ut att bli en händelserik tid för nya utgåvor. Först på tur står Skylines , det nyaste familjespelet utvecklat av det tyska företaget bakom storsuccén Carcassonnen , d.v.s. Hans im Gluck. I Skylines får spelarna pröva på att vara arkitekter. Varje spelare försöker bygga en så fin horisont, "skyline", åt sig själv som möjligt, ur den egna synvinkeln. I princip är det möjligt att alla lyckas med detta, men vanligtvis går nog planerna så långt i kors att det orsakar konflikt mellan spelarna...

Skylines är ett stiligt spel om konsten att bygga skyskrapor. De färgrika och högklassiga komponenterna garanterar att varje spel slutar med ett fantastiskt bygge. Och precis likt verkligheten handlar det perfekta resultatet endast om att ha det rätta perspektivet.

Skylines rymmer 2-4 spelare med en rekommenderad minimiålder på 8+, och ett spel räcker ungefär 30 minuter. Nyheten finns tillgängligt omedelbart från vår affär i Helsingfors, samt vår nätbutik, och från vår affär i Tammerfors fr.o.m. fredagen.

pt-skylines-1.jpg

<< Tillbaka