2018 uutuus: Tiedesetit

15.3.2018


Nuorille tutkijoille on nyt tarjolla jännittävää puuhaa: Tiedesettiemme parissa pääsevät innokkaat salapoliisit, geologit ja kristallinkasvattajat tekemään monenlaisia mielenkiintoisia kokeita, kunhan ohjeet on ensin käyty vanhempien kanssa yhdessä läpi. Kaikki tiedesetit ovat heti saatavilla myymälästämme ja nettikaupastamme.

Tiedesetti - Sormenjäljet antaa välineet ja ohjeet sormenjälkien ottamiseen ja tutkimiseen. Ota sormenjälkiä ja paljasta tekijä! Tai rakenna vaikka oma sormenjälkikortisto! Ikäsuositus 10+.

Tiedesetti - Fossiilit ja Tiedesetti - Mineraalit opettavat hauskasti kaivamaan fossiileja ja mineraaleja esiin kuin oikea geologi! Mukana on mukavaa lisätietoa fossiileista ja mineraaleista sekä niiden syntytavoista. Molempien ikäsuositus 7+.

Tiedesetti - Kristallien kasvatus neuvoo ja näyttää miten kristallisuolasta, vedestä ja väriaineesta kasvatetaan upeita kristalleja. Ymmärrät samalla, mitä kristallit ovat ja miten ne saavat muotonsa. Mukana myös aarrearkku, johon kristallit voi asettaa esille. Ja jos kristallikuume kasvaa, niin saatavilla on myös suurempi ja monipuolisempi Tiedesetti - Kristallien kasvatus XL. Molemmissa ikäsuositus 10+.

SormenjäljetFossiilitMineraalitKristallien kasvatusKristallien kasvatus XL

lagoonies-web.jpgbaluba-web.jpg

<< Takaisin