Dominion Nousukausi ja 7 Wonders nyt ennakkotilattavissa

15.10.2010

Loppusyksyn odotetuimmat uutuudet, Dominion - Nousukausi (4. lisäosa) ja 7 Wonders, ovat nyt molemmat ennakkotilattavissa. Nousukauden postitusten odotetaan alkavan noin 26.10. ja 7 Wondersin noin viikkoa myöhemmin, 02.11. Ajankohdat ovat kuitenkin arvioita tämänhetkisen tiedon mukaan.

Tuotteita tilatessa kannattaa huomioida että koko tilaus lähetetään kerralla, eli jos tilaat samalla tilauksella molemmat, ne postitetaan vasta kun 7 Wonders on saapunut. Sama pätee myös mahdollisiin muihin samalla tilauksella tilattuihin tuotteisiin.

EDIT; 18.10. tiedon mukaan Dominion Nousukausi viivästyy noin kahdella viikolla metalliosien normaalia hitaamman laivakuljetuksen vuoksi. Pahoittelemme viivästystä.

EDIT; 28.10. Saimme juuri kuulla että myös 7 Wonders tulee myöhästymään pakkausvirheen vuosi noin viikolla, eli postitukset alkavat nykyisen tiedon mukaan noin 10. marraskuuta. Pahoittelemme viivästystä.

EDIT; 05.11. Valitettavasti molempien pelien tuotannossa on tullut lisää viivästyksiä, ja arvioitu toimitusten aloitus menee viikolle 46.

EDIT; 09.11. Saimme kuulla että Nousukauden metalliosat eivät läpäisseet laatuvaatimuksia, ja tiedossa on lisää viivästyksiä; toimitukset voivat venyä jopa joulukuulle asti. Tehdas selvittää mahdollisuutta toimittaa pieni etukäteiserä jotta ennakkotilauksen tehneet saisivat pelinsä. 7 Wondesista kuulemme lisää huomenna.

EDIT; 11.11. 7 Wondersit ovat saapuneet varastollemme Saksassa, josta ne lähtevät Suomeen 12.11. Mikäli normaali aikataulu toteutuu, ovat pelit täällä aikaisintaan torstaina ensi viikolla. Nousukauden viivästyksen pituudesta ei ole tullut uutta infoa.

EDIT; 12.11. Kuin salama kirkkaalta taivaalta, kasa Dominion Nousukausia käveli juuri ovesta sisään. Kyseessä on kuitenkin tehtaan tekemä ystävällinen ele, he toimittivat pienen ennakkoerän jotta ennakkotilanneet saisivat pelinsä. Kaikki ennen tätä päivää tehdyt ennakkotilaukset on toimitettu tänään postiin (mikäli niissä ei ollut muita ennakkotilaustuotteita), ja tästä eteenpäin tehtyjen tilausten ARVIOITU toimituspäivä on Juolukuun ensimmäinen viikko.

EDIT; 16.11. Taataksemme nopean postituksen kun 7 Wonders saapuessa, aloitamme tänään pakettikorttien tekemisen ennakkotilaajille. Eli ei kannata ihmetellä vaikka seurantakoodi ei toimikaan ennenkuin paketit ovat postissa. Pelit on luvattu sapuvaksi meille viimeistään torstaina, ja jos hyvin käy, saamme kaikki eteenpäin samana päivänä.

EDIT; 17.11. 7 Wonders saapui juuri! Peli löytyy tästä eteenpäin normaalisti hyllystä, kaikki tilaukset postitetaan tänään.

EDIT; 02.12. Viimeisin tieto tehtaalta kertoo että Nousukaudet ovat nyt valmistuneet ja matkalla Suomeen. Arvioitu saapumisaika on keskiviikko, 08.12.

<< Takaisin