Instruktioner för returer

Returer

Är ni inte nöjda med era inköp?
Konsumentskyddslagen garanterar en returrätt på 14 dagar vid inköp via näthandel. Ifall ni vill returnera en produkt så skall ni vänligen först ta kontakt med vår kundbetjäningn på info@lautapelit.fi.fi eller per telefon på 09-622 5560.

Instruktioner för returer (inom Finland)

Printa ut blanketten Lautapelit-fi_Kundreturblankett.pdf och bifoga den ifyllda blanketten med den returnerade produkten och fraktsedeln.

  • 1.Packa produkten grundligt . Observera att produkten måste vara försäljningsduglig då den returneras och därför t.ex. inte bör förses med adressetiketter eller dylika klistermärken. Vi önskar även att ni inte paketerar produkten i en orimligt stor förpackning.
  • 2. Bifoga den ifyllda kundbetjäningsblanketten samt en kopia på fraktsedeln.
  • 3. För returen till närmaste postkontor och uppge för personalen att det är frågan om en retur. Ifall din försändelse levererades via Smart Post tjänsten så kan du även utföra returen enligt samma metod.

Returaddressen är:

Lautapelit.fi Oy
611657 Asiakaspalautus
Urho Kekkosen katu 1
00100 Helsinki

Då ni returnerar en produkt kan det vara värt att ta följande i beaktning:

  • Eventuella erbjudanden och specialpris som stått i kraft då ni köpt produkten kan förändras under tiden returen behandlas. Om ni t.ex. returnerar en eller flera produkter ur era inköp och köpsumman efter returen inte uppfyller villkoren för kostnadsfri leverans (60 eur) så uppbär vi normala fraktkostnader (3,90 eur) i samband med returen. Vidare bör alla eventuella promotions- eller bonusprodukter som följt med i samband av inköpet av produkten returneras.
  • Postens returtjänst gäller endast för produkter som inköpts via vår näthandel. Ifall ni har inhandlat en produkt i vår detaljhandel i Helsingfors eller Tammerfors så är ni tvungna att returnera den till butiken från vilken den inköpts. Ta i sådana fall även med er kvittot som bevis på ert inköp.
  • Vi löser inte ut returer som sänts till oss på postförskott. Lautapelit.fi förbehåller sig rätten att uppbära kostnader av kunden ifall returen har gjorts utanför de giltiga villkoren för returer och inköp.
  • En ohämtad försändelse motsvarar inte en retur . Vi fakturerar en leverans- och behandlingskostnad på 15,00 euro för försändelser som återlämnas till oss på grund av att kunden negligerat att hämta produkten. Returer som följer de angivna instruktionerna är naturligtvis kostnadsfria.


Vår kundbetjäning hjälper gladeligen med alla problemsituationer eller returer, per e-post på info@lautapelit.fi eller per telefon på 09-622 5560.

Instruktioner för returer (utomlands)

Ifall ni vill returnera en produkt och har en postaddress som är belägen utanför Finland skall ni vänligen kontakta vår kundbetjäning info@lautapelit.fi eller per telefon på +358-9-622 5560.