Lautapelit.fi Essen 2018 Ennakkotilaukset

18.10.2017

HUOM!, Aktivoit kampanjahinnat kun klikkaat sivun oikean yläkulman %-symbolia ja syötät kampanjakoodin "SPIEL2017".

Lautapelit.fi osallistuu tänä vuonna neljättä kertaa Essenissä järjestettäville Spiel-pelimessuille omalla osastolla ( 3-J113 ). Messuvalikoimamme tulee tänä vuonna koostumaan omista alkuperäisjulkaisuistamme, niin uusista kuin vanhoistakin.

Julkaisemme messuilla 2 uutta peliä ja 2 uutta lisäosaa aiempiin peleihin. Koska pelien määrä messuilla tulee olemaan rajattu, tai joissakin tapauksissa erittäin rajattu, on osallistuvilla yrityksillä ollut tapana järjestää mahdollisuus tilata tuotteet etukäteen "juoksukilpailujen" välttämiseksi. Lautapelit.fi tekee myös näin, uutuutemme tulevat ennakkotilattaviksi 1. lokakuuta.

2018 uutuuspelit:

 • Astro Drive
 • Hokkaido
 • Flamme Rouge - Meteo
 • Space Freaks - The Violet Morass

2017 uutuuspelit:

2017 uudet lisäosat:

Lisäksi tilattavaksi on tulossa yksi norjalaispartnerimme peli:

Muita osastoltamme saatavia (ja ennakkotilattavia) tuotteita, joista osa erikoishinnoin, ovat

Tehdessäsi ESSEN 2017 ennakkotilausta, pyydämme huomioimaan seuraavat asiat:

 • Ennakkotilauskampanja on voimassa 01.10. - 19.10.2018 .
 • Tuotteet tulevat olemaan noudettavissa Lautapelit.fi:n Spiel 2018 (Essen, Saksa) messuosastolta 3-J113 lokakuun 25. - 27. välisenä aikana, messujen aukioloaikoina.
 • Tiukkojen toimitusaikataulujen vuoksi on hyvin mahdollista, että osa ennakkotilaustuotteista on saatavilla vasta messujen toisena päivänä.
 • Kaikki ennakkotilaukset pitää noutaa viimeistään 13:00 lauantaina 27.10. Sen jälkeen kaikki noutamattomat tilaukset perutaan ja maksu hyvitetään.
 • Mikäli jokin ennakkotilaustuote ei jostain syystä kerkeäkään messuille ajoissa, Lautapelit.fi hyvittää kyseisen summan luottokortille, tilisiirtona tai käteisenä messuilla 27.10. alkaen. Käteishyvitykseen vaaditaan kuvallinen henkilöllisyystodistus ja hyvitys tulee noutaa henkilökohtaisesti.
 • Mikäli jokin ennakkotilaustuotteen messuille saatava määrä on jostain syystä vajavainen, ennakkotilaukset toimitetaan saapumisjärjestyksessä kyseisen tuotteen osalta. Ilman peliä jääneille hyvitetään kyseinen summa luottokortille, tilisiirtona tai käteisenä messuilla 27.10. alkaen. Käteishyvitykseen vaaditaan kuvallinen henkilöllisyystodistus ja hyvitys tulee noutaa henkilökohtaisesti.
 • Kaikki ennakkotilaustuotteet tulevat olemaan saatavilla Lautapelit.fi:n osastolta, siltä osin kuin tuotteiden rajallisuus sallii. Myyntihinnat osastolla voivat kuitenkin olla eri kuin ennakkotilauskampanjassamme, mutta eivät alempia.

Tilaus tapahtuu seuraavasti:

1. Klikkaa %-symbolia sivustomme oikeassa yläkulmassa...

click-this.jpg

2. Syötä kenttään koodi " SPIEL2018 " ja klikkaa aktivoi...

activate-code.jpg

3. ...ja valitse haluamasi tuotteet.

pick-the-ones-you-want.jpg

4. Viimeistellessäsi tilaustasi, muista valita toimitustavaksi
" Nouto Essenin pelimessuilta (Vain rajatut ennakkotilaustuotteet) "

<< Takaisin