Lautapelit.fi Essen 2018 Preorders

18.10.2017

UPDATE 18.10.2017: Förbeställningen fortsätter till mondag 23.10.

Viktigt: Innan du lägger en ESSEN 2017-förbeställning, läs noggrant igenom anvisningarna nedan och kom ihåg att använda kampanjkoden "2017ESSEN".

Lautapelit.fi deltar i år för tredje året i rad med en egen avdelning (3-L116) i Spiel-mässan som ordnas i Essen, Tyskland. Vårt utbud kommer huvudsakligen att bestå av årets nyhetsutgåvor, samtliga med regler på svenska och finska, samt de huvudsakliga europeiska språken.

I samband med mässan lanserar vi fyra nya spel och tre expansioner. Eftersom det inte finns oändligt med utrymme och logistiska möjligheter brukar företag vanligtvis ordna förhandsbeställning, för att undvika "springtävlingar" och att det ofta väldigt begränsade antalet produkter tar slut innan kunden haft en möjlighet att göra sina inköp. På Lautapelit.fi använder vi oss även av samma modell, och fr.o.m. X. september är det möjligt att förhandsbeställa våra nyhetsprodukter och därefter i lugn och ro hämta dem från vår avdelning på mässan.

2017 nya produkter:

2017 nya expansioner:

Dessutom är det möjligt att förhandsbeställa ett spel utgivet av vår norska samarbetspartner:

Övriga produkter som finns tillgängliga (och även kan förhandsbeställas) vid vår avdelning, en del av dem dessutom till specialpris, är

Då du gör ESSEN 2017 förhandsbeställningar, ber vi dig ta följande saker i beaktning:

  • Kampanjen pågår mellan 29.09. - 23.10.2017 .
  • Inköpen kan hämtas från Lautapelit.fi:s Spiel 2017 (Essen, Tyskland) mässavdelning 3-L116 mellan 26. - 29. Oktober under spelmässans öppehållstider. Det finns inga andra leveransvillkor!
  • På grund av extremt snäva leveranstidtabeller är det möjligt att somliga av våra förhandsbeställningsbara produkter först är tillgängliga fr.o.m. mässans andra dag.
  • Alla förbeställningar måste hämtas före 13:00 på lördag 28.10. Efter detta ska vi avbryta alla kvarstående beställningar och gottgörä summan.
  • Ifall någon produkt av oförutsedda orsaker inte hinner levereras i tid till mässan gottgör Lautapelit.fi summan ifråga till kundens kreditkort, via bankgiro eller i kontanter. Detta är möjligt vid vår avdelning vid mässan fr.o.m. 27.10. För att produktens kostnad ska kunna krediteras i kontanter krävs en bildförsedd identifikationshandling samt att kunden personligen avhämtar kompensationen.
  • Ifall vi inte får tillräckliga antal av de nya produkterna levererade till mässan går vi enligt "först till kvarn får först mala"-principen, d.v.s. ju tidigare du gjort din förhandsbeställning, desto säkrare är det att du kan avhämta produkten under mässans gång. Ifall du av dessa orsaker skulle bli utan en förhandsbeställd produkt rekompenserar vi dig naturligtvis med produktens kostnad enligt det ovan beskrivna.
  • Alla produkter som kan förhandsbeställas kommer att vara tillgängliga vid Lautapelit.fi:s avdelning på mässan, så långt som det begränsade antalet exemplar tillåter. Priset på dessa produkter vid mässan kan variera från förhandsbeställningens kostnad, men de kommer dock inte att vara billigare än kostnaden för förhandsbeställning.

Förhandsbeställningen sker enligt följande:

1. Klicka på %-ikonen i det övre högra hörnet på vår webbsida...

click-this.jpg

2. Mata in koden " SPIEL2018 " i fältet och klicka på Aktivera...

activate-code.jpg

3. ...och gör dina val bland vårt utbud.

pick-the-ones-you-want.jpg

4. Då du avslutar din beställning ska du i rutan för leveranssätt välja
" Avhämtning från spelmässan i Essen (Endast för begränsade förhandsbeställda produkter) "

<< Tillbaka