Tulevia julkaisuja: Hornet

8.7.2010


Lautapelit.fi julkaisee elokuun alussa Jani ja Tero Moliisin suunniteleman Hornet pelin. Kyseessä on ensimmäinen Lautapelit.fi:n alusta loppuun tuottama peli. Hornetin taiteet ovat Ossi Hiekkalan käsialaa, hän on aiemmin tehnyt kansitaiteen myös TransEuropa+ peliin. Muusta grafiikasta vastaa Paul Laane, joka on puolestaan tehnyt grafiikat myös pohjoismaiseen Modern Art versioon.

Hornet on perhe- ja aikuispelaajille suunnattu kepeäteemainen, mutta pientä pohdiskeltavaa tarjoava peli. Kullakin pelaajalla on 2 hornetia, sekä 6 korttia niiden ohjailemiseen. Tarkoituksena pelaajilla on liikkua laudalla keräten mettä, ja käydä tekemässä hunajaa eri pesiin. Pesät pisteytetään ennaltamääritellyssä järjestyksessä, ja pelin voittaa ensimmäisenä 3 pesää voittanut pelaaja.

Hornet on herättänyt myös kansainvälistä kiinnostusta jo ennen julkaisuaan, yhteistyökumppaneinamme ovat Ranskalainen Asmodee, ja Yhdysvaltalainen Z-Man Games. Asmodee toimii pelin jakelijana Saksassa, Ranskassa, Espanjassa ja Benelux maissa, Z-Man Game puolestaan julkaisee pelistä oman, englanninkielisen painoksen Yhdysvaltojen, Kanadan ja Aasian markkinoille.

<< Takaisin